Вчера ви представихме първата част на интервюто с продъцента на дългоочакваната премиера „Дороти и магьосникът от Оз“. Очарователната анимация тръгва от 16.10.2017г. по телевизия Boomerang и ще бъде излъчвана всеки делничен ден от 20:35 часа. Ако сте пропуснали първата част на интервюто, наваксайте ОТ ТУК!

Защо решихте да дадете втори живот на класическата история?

„Магьосникът от Оз“ е един от любимите ми филми на всички времена. Това е една чудесна комедия с някои чудесни екшън моменти. Бях развълнуван да бъда част от такава световна емблематична продукция. Как може някой да не иска да работи по „Дороти и Магьосникът от Оз“?!

Как създадохте образите на героите в тази нова продукция?

Разгледахме главните герои, които си спомняте от класическия филм, и разучихме отличителните черти от външния им вид. За Дороти това е роклята на райета, плитките, кучето й Тото, рубинените пантофки и белите чорапи. След това ги стилизирахме, така че когато погледнете  героинята, тя веднага  да бъде разпозната като Дороти.

Как ще привлечете тези, които не са гледали класическия филм?

Сериалът представя чудесни нови приключения, в които се впускат Дороти и нейните приятели. Мислим, че зрителите ще харесат анимацията и ще се поемат в пътешествието заедно с героите. Персонажите имат много богати характери и дават възможност на всеки да се разпознае в някой от тях, така че да бъде част от техния свят и да им стиска палци да успеят в  премеждията си.

Коя е любимата ви част от работата по „Дороти и Магьосникът от Оз“?

Харесва ми, че това шоу те кара да мислиш нестандартно, докато планираш епизодите. В Оз нещата никога не са нормални, така че си представете как всеки ден създаваме нови дрехи, декори и различни странни предмети. Дори да ви е необходим просто един стол, трябва да мислите как да го направите необикновен, за да пасва на страната Оз. Там всичко е магическо и специално и за мен е радост да вдъхвам живот на тези елементи и да разказвам историите.

Кой герой ви допада най-много?  

Това е труден въпрос. Наистина ми харесва Злата вещица от Запада. Тя е забавна за гледане и има някои много готини реплики от време на време.

Какво искате да кажете на зрителите, които ще гледат „Дороти и Магьосникът от Оз“?

Когато гледате шоуто и си мислите: „Еха, това е най-якото нещо, което може да се случи“, знайте, е не е. Всеки епизод е по-вълнуващ от предходния, с неочаквани обрати и случки. И ние сме сигурни, че публиката ще се радва много. 

Разкажете ни каква музика ни очаква.

Музиката в сериала е наистина хубава. Тя е най-добрата, която съм използвал в кариерата си досега. Взимаме като основа любимите песни от класическия филм и правим нов аранжимент. Музиката наистина помага да се придаде завършеност на шоуто и да се предостави на аудиторията пълното изживяване „Дороти и Магьосникът от Оз“.

Вашият коментар