Ново анимационно приключение от поредицата LEGO®на Warner Bros. Pictures,„LEGO НИНДЖАГО: Филмът“ е озвучен на български с гласовете на Христо Чешмеджиев, Станислав Пищалов, Росен Русев, Иван Велчев, Татяна Етимова, Явор Караиванов, Иван Петков, Христо Бонин и други.

            Това НИНДЖАГО приключение на големия екран проследява битката за град НИНДЖАГО, в която трябва да се намеси младият майстор строител Лойд, известен още и като Зелената нинджа, заедно със своите приятели, нинджа воини под прикритие. Ръководени от Сенсей Ву, който е колкото духовит, толкова и мъдър, те трябва да победят злия диктатор Гармадон, не само най-големия гадняр на всички времена, но и баща на Лойд. Изправяйки едно срещу друго механични чудовища, както и баща срещу син, това епохално приключение ще постави на изпитание безстрашния, но недисциплиниран отбор от съвременни нинджи, които трябва да се научат да озаптяват егото си и да открият силата дълбоко в себе си.

„LEGO НИНДЖАГО: Филмът“ е режисиран от Чарли Бийн, Пол Фишър и Боб Логан. Сценарият е дело на Боб Логан, Пол Фишър, Уилям Уилър, Том Уилър, Джаред Стърн и Уайтингтън, по сюжет на Хилари Уинстън, Боб Логан, Пол Фишър, Уилям Уилър, Том Уилър, Дан Хейгмън и Кевин Хейгмън, по играчките наLEGOConstruction.

Продуценти на филма са Дан Лин, Фил Лорд, Кристофър Милър, Мериън Гарджър, Рой Лий и Крис Макей. Изпълнителни продуценти са Джил Уилферт, Кийт Малоун и Сет Греъм-Смит. В екипа на филма са и художниците Ким Тейлър и Саймън Уайтли. Музиката е композирана от Марк Мадърсбоу.

Анимацията е дело на AnimalLogic.

            „LEGO НИНДЖАГО: Филмът“ излиза по екраните в 3D и 2D версии.

            Warner Bros. Pictures и Warner Animation Group, съвместно с LEGO System A/S, представят продукция на Lin Pictures/Lord Miller/Vertigo Entertainment Production.„LEGO НИНДЖАГО: Филмът“ се разпространява от Warner Bros. Pictures, a Warner Bros. Entertainment Company.

Вашият коментар