Ако сте пропуснали някоя от предходните части, наваксайте от тук:част шест,  част пет, част четири, част три, част две, част едно.

Хоакин Батъм /от англ. bottom/ ( или иначе казано Хоакин Финикс)

Хоакин Финикс е преминал през няколко промени на имената си. Като дете се е наричал Лийф (лист) Финикс, за да има по-природно име, като водните си Ривър (река), Рейн (дъжд), Либърти (свобода) и Самър (лято). Но неговото рожденно име е Хоакин Батъм (превод от англ. при хомосексуалните двойки, онзи който го ****). Когато семейството му напуска религиозната група Children of God , Хоакин е на 4г. В онзи момент за да ознаменуват новото начало, семейството сменя името си на Финикс.

Морис Джоузеф Майкълуайт (или иначе казано Майкъл Кейн)

 

Кейн е роден със същото име като баща си- служител в рибен магазин, на име Морис Джоузеф Майкълуайт. Когато е избран за участие в пиеса на Wuthering Heights през 1953г. той приема първото си сценично име Майкъл Скот.  (50г. преди героя на Стив Карел). По-късно се мести в Лондон (около 1г.след това) за да разбере, че вече има действащ актьор на име Майкъл Скот. Докато говори по телефона с агента си, Кейн се обръща и вижда, че кино салона от другата страна на улицата излъчва The Caine Mutiny и същевременно му заявява, че от тук насетне ще се казва Майкъл Кейн.

Дестъни Хоуп Сайръс ( или иначе казано Майли Сайръс)

Майли винаги е била белязана да стане известна- вижте средното и име. Детският и прякор е бил Смайли, което всъщност е било орязано до Майли. През 2008г. докато е на 15г., звездата от Хана Монтана законово е сменила името си на Майли Рей Сайръс- реверанс към детския прякор и средното име на баща и Били Рей.

Демй Гайнес ( или иначе казано Деми Мур)

Деми Мур е била на 3 месеца, когато майка и се омъжва за Дан Гайнес. Въпреки, че той не е нейния биологичен баща, Деми е отгледана с неговото име. Като тийнейджърка се жени за музиканта Фреди Мур и въпреки, че бракът им не просъществува, фамилното и име успява. Тя взема Деми Мур като свое сценично и кариерата и хвръква.

Маргарет Мери Еймили Ани Хайра (или простичко казано Мег Райън)

Преди Мег Райън да се превърне в запазена марка, тя бе Маргарет Хайра. Райън е променила името си, докато се е регистрирала за американската гилдия на актьорите. Тя решила да се запише като РАЙЪН, което е моминското име на баба и по майчина линия.

Вашият коментар