Номинираният за Оскар сър Иън Макелън( „Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена“) и носителката на Оскар Хелън Мирън („Кралицата“) бяха избрани за участие в „The Good Liar“ . Трилърът се подготвя от New Line Cinema и ще бъде адаптация по дебютния роман на Никълъс Сийрл. За режисьор е избран номинираният за Оскар Бил Кондън („Чикаго“), който отново ще работи с Макелън след „Goods and Monsters и „Mr. Holms“.

Сценарият на Джефри Хатчър проследява историята на кариериста Рой Къртни (Макелън) , който не може да повярва на късмета си, когато се запознава с добре справящата се вдовица Бети Маклейш (Мирън) онлайн. Докато Бети разкрива домът и живота си пред него, Рой сам изненадва себе си, улавяйки се…. че му пука за нея. Сега се оказва че бързата и безкомпромисна измама се превръща в най рискованото ходене по ръба в целия му живот.

Грег Йолен и Кондън ще продуцират, а Джак Морисей и BRON Creative ще служат за изпълнителни продуценти.

New Line са получили правата върху книгата преди две години, след наддаване. Това се случва почти веднага след публикуването на романа в САЩ от издателство HarperCollins.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here