Изминалата седмица, бе седмицата на големите загуби за „Дедпул 2“ и „Светкавицата“.

Deadpool-movie-2016-WallpaperПърво дойде новината от режисьора на оригиналния филм и „Дедпул 2“ Тим Милър, че в следствие на „творчески различия с Райън Рейнълдс“ напуска проекта. Доста се изговори по това напускане, но едва ли ще остави празен стол за дълго.

След Милър, „Дедпул 2“ напусна и композитора Junkie XL (истинско име Том Холкенборг), който написа музиката и за оригиналния филм. Неговото оправдание бе, че напуска от солидарност с режисьора и усещането, че да се продължи без Тим, няма да даде правилното усещане на новия филм. Вижте пълното му изявление във фейсбук тук:

 

Пълнометражната версия на „Светкавциата“ е изправен пред още по-големи трудности. След напускането на режисьора Сет Греъм- Смит през април, на неговото място седна Рик Фамуива, който се очакваше да режисира филма с Езра Милър в главната роля. Сега и Рик официално напусна проекта, поради „творчески различия“ със студиото. Ето и официалното му изявление:

flash„Когато се допитаха до мен, за да се впусна в света на „Светкавицата“ и да режисирам филма и Warner и DC COMICS… бях наистина развълнуван.  Обичам този свят и съм израснал с него. Удоволствието на да работя и с изключителния млад актьор Езра Милър бе допълнителна притегателна сила. Избрах версия на филма, в допир с моя глас, хумор и душевност. Обезкуражителен е факта, че не успяхме да достигнем до съгласие в тази насока, за това искам да благодаря на всички за предоставената възможност. Ще продължавам да търся възможности и истории, които да говорят по свеж, поколенчески, тематичнен и общокултурен начин. Пожелавам на целия екип успех, в по нататъшната им работа с проекта.  „

Снимките трябваше да започнат най-късно пролетта на 2017 за премиера през 2018г. Това със сигурност ще забави старта, а Езра Милър има предварително подписани ангажименти през лятото и НЯМА да може да снима.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here