Бен 10: Омни-трикове

От 21 октомври всяка събота в 09:35 часа.

Пътуването на Бен в Портланд със семейството му е прекъснато от пристигането на чисто нов единайсети извънземен на име Гакс. Това се случва, докато той се бори с друго от чудовищата на д-р Анимо. Но когато Омнитрикс започва да се държи странно, Бен започва да се превръща от един извънземен в друг, без да може да спре.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Бен 10 – Сезон 2

От 23 октомври всеки делник в 16:10 часа.

Бен Тенисън е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни героя, всеки от които си има свои собствени способности. С тези новооткрити сили Бен, дядо му Макс и братовчедка му Гуен помагат на другите и спират злосторници. Но това съвсем не означава, че той пропуска да причини известно количество свръхестествени бели от време на време.

В един от най-новите епизоди, след като попада на симпатичен хибрид на котка-куче-заек, Бен пренебрегва съвета на дядо Макс и тайно пуска животното в техния миниван. Но ситуацията бързо излиза извън контрол, когато създанието на д-р Анимо се обръща срещу Бен!

Гледайте и видеата от Бен 10 в канала на сериала в youtube.com, също така Бен 10 игрите на  ben10.cartoonnetwork.bg.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Могъщите магимечове – Сезон 1

От 9 октомври всеки делник в 17:30 часа.

Тромавите брат и сестра Вамбър и Прохаяс имат бизнес за воини под наем. Те винаги са готови да приемат мисии и използват магическите си мечове, на които безотказно могат да разчитат. Това са мистични оръжия, които умеят да правят странни неща като летене и плюене на семена, за да помогнат на собствениците си да спечелят битките. Тъй като мечовете са жизненоважни за успеха им, Вамбър и Прохаяс се отправят към приключения по целия свят, за да придобият повече мечове, които да добавят към колекцията си.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Страховит маратон с Гъмбол

От 28 октомври всеки уикенд в 13:40 часа.

Маратон на Гъмбол със страшна тематика в духа на Хелоуин.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Кларънс – Сезон 3

От 16 октомври всеки делник в 20:45 часа.

Кларънс е духовито момче, което вижда най-доброто във всичко. Неговата уникална гледна точка за живота превръща дори и най-обикновената ситуация в интересна и забавна. Епични боеве с кал, първи влюбвания и тайни къщи на дърво са част от случките с младежа, който споделя своите преживявания със семейството и приятелите си. Сред най-добрите му приятели са кавгаджията Сумо и предпазливият Джеф, търпеливата майка Мария и гаджето й Чад. Такива приключения, в които се забърква Кларънс, вероятно са познати на много хора от собственото им детство, но при него те стигат до доста по-големи крайности.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Хелоуин по Cartoon Network

На 31 октомври от 07:00 часа.

На Хелоуин Cartoon Network  ще показва най-страшните и призрачни епизоди от любимите предавания на зрителите, като Време за приключения, Невероятният свят на Гъмбол и Скуби-Ду. Включително и новия Хелоуин сегмент Страховити приказки от парка – част шеста.

Вашият коментар