Entertainment Weekly разговаряха с Андрю Линкълн (Рик Краймс) и побързаха да избухнат….

Пригответе се за нова доза обрати в „Живите мъртви“. Първата част на сезона ни показа желанието на Рик и компания да се борят НАПЪЛНО смазано. Бе тъмно. Бе депресиращо. Но свърши. Защото до края на финалния епизод за първия полусезон, Рик бе преживял повече от достатъчно.

След като видя Арън ПРЕБИТ и червата на Спенсър пръснати по улицата, до маса за билярд, Рик се завръща и е готов да се бори срещу големия злодей. Това означава, че имаме напълно нов Рик Краймс и напълно нови събития, който ни очакват със завръщането на сезона, на 12.02.2017г.

Ross Marquand as Aaron, Andrew Lincoln as Rick Grimes, Christian Serratos as Rosita Espinosa, Jeffrey Dean Morgan as Negan†- The Walking Dead _ Season 7, Episode 8 – Photo Credit: Gene Page/AMC

По-скоро е ОБРАТНОТО на всичко, което видяхте до сега. Особено от гледна точка на Рик. Ще го видите отново в действие, заедно с някои от членовете на бандата му и членовете на „семейството“. Има много повече лекомислие, ако щете вярвайте в САМИЯ Рик. Има много свобода, чувство което идва от това, че е загубил ВСИЧКО, но и от самата тръпка за борбата. Той се завръща. Всичко което казвам е, че бандата се завръща ЗАЕДНО. Има няколко епизода, които наистина обичам. Те са много по-близки до шоуто, което познавам. Вече не трябва да се страхувам от Нийгън. Обожавам епизодите, в които участвах. – Андрю Линкълн

Това е истинска радост за ушите на феновете. Андрю също така предвижда, че феновете ще бъдат доволни от това, което ще видят. Особено много да внимаваме за епизод 16. Да потърпим и да видиме една ЕПИЧНА битка в епизод 16. Тогава той, буквално е захвърлил сценария и е започнал да замахва от кеф във въздуха!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here