Финалът на третия сезон на „Как да ти се размине за убийство“ може и да отговори на въпроса КОЙ уби Уес (Алфред Еноч), но много въпроси остават, като например ЗАЩО той бе убит? Как Аналийз ще навърже парчетата, след като бе обвинена за убийството му? Това се подготвя да изследва сезон 4, сподели продуцентът Пете Новалк пред Variety.

Ще скочим малко във времето напред, месец или два, кое всъщност  е много за нашата поредица. Така че, ще видим как нещата са се подредили за всички. Аналийз ще е получила достатъчно време за да реши КАКВО иска да прави с живота си сега. Първият епизод е много фокусиран върху това тя да подреди живота си и какви ще бъдат първите и стъпки към изкуплението.

 

Аналийз е изключителна природна сила, но сме я виждали и силно ранима също! Къде ще я намерим в четвъртия сезон?

Тя определено е сломена и ще наблюдаваме нейния възход от пепелта. Ще бъде интересно да наблюдаваме играта на Виола по отношение на ОЩЕ по-голяма уязвимост, паралелно с факта, че обществената и визия трябва да продължава да бъде на МЕГА КОРАВА! Тя ще трябва да продължава да мачка в съдебната зала. Тя се е трудила цял живот за да достигне до тази могъща позиция, а сега внезапно всичко си е отишло. Който и да е на нейно място просто ще се предаде и ще стане барман. Но в нея има останала още сила и ще бъде истинска наслада да я гледаме как ПРОДЪЛЖАВА да се бори още в първия епизод.

От къде идва силата за тази нова борба? Има ли на кого да разчита към този момент?

Майка и винаги е емоционалното ядро, което ВИНАГИ я подкрепя, така че ще видим Сисли (Тайсън) отново. Тя ще има огромно влияние върху Аналийз и това, тя да продължи да се бори. Точно за това тя е персонаж, който няма как да не обичате. Тя няма да се превърне в барманка. Тя се бори много и скоро ще се изправи отново!

Къде ще се впише съпругът на Виола- Джулиъс, в цялата история? Той някой нов, на когото тя ще може да разчита ли е или е по-скоро неин враг?

Джулиъс е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН и участва в премиерата. Той е на нейна страда. Химията на екран между двама им е страхотна. Много от НЕГО самият има в този герой. Той бе написан специално за него.

Имате ли планове да го задържите отвъд премиерния епизод?

Никога не се знае. Определено е възможно. Нещата стигат до там, че са някак… с отворен финал.

Дори хора, които умират, успяват да се върнат в „Как да ти се размине за убийство“ в спомени и подобни неща. В тази връзка, до каква степен Уес се очаква да бъде част от този сезон?

Към настоящия момент и ЯСНИТЕ епизоди, добавяйки към това факта, че той работи и по други проекти… НЯМАМЕ планове да го върнем. Но се надявам да се случи за в бъдеще. 

Споделайки, че премиерата започва със скок във времето, това възможност да видим героите на нови или неочаквани места?

Някои от тях ще бъдат на неочаквани места, но някои просто ще се наслаждават на спокойствието. Категорично ни предстои да видим мащабни промени за тях през първата половина на сезона. Лорел е една от онези, при които промените са МНОГО и това ще стане ясно още с началото на сезона. Тя ще се изправи срещу решението дали иска да задържи това бебе или не. Ще отговорим и на този въпрос.

Вече стана ясно на зрителите, че бащата на Лорел и семейния приятел Доминик стоят зад убийството на Уес, но самата ТЯ все още не го знае. Колко скоро и предстои да навакса информацията?

Никога не бихме желали зрителите да са прекалено напред с информацията от героите. Всъщност обичам, когато героите знаят повече, от колкото зрителите. Ще имаме нов скок във времето, за да разберем ЗАЩО баща и е замесен в убийството на Уес. Момента с разбирането от нейна страна на това, че баща и е замесен в убийството му е ОК, но огромно значение за този скок във времето има това, какво тя ще направи във тази връзка, след като узнава. Но големият въпрос тази година „Кой уби Сам“?, „Кой е под чаршафа?“ тази година е… „Къде?“! И това е едно ОГРОМНО къде?!Не мога да ви кажа нищо повече сега, но това е много по различна мистерия от всички сезони до момента.  Тя НЕ Е задължително да бъде кой уби кого или от този сорт. И всички герои ще са активни и замесени в голямата мистерия със скока във времето. Това е едно „КЪДЕ“, на което всички искат отговора. 

„Как да ти се размине за убийство“ се завръща по американската телевизия АВС на 28.09.2017г.

Вашият коментар