Американската телевизия AMC публикува онлайн първия трейлър и откъс от предстоящия епизод 12 на осми сезон за „Живите мъртви“. Може да видите двете видеа обединени едно след друго, в плеъра по-долу. Епизодът е озаглавен  „Ключът“ а неговата премиера е насрочена за 19.03.2018г. от 23:00 часа по телевизия FOX България. Както добре знаете, епизодите се излъчват дублирани на български език.

All out war има ужасяващо въздействие върху всеки от участниците в нея. Общностите са пропукани. Александрия е унищожена. Хилтоп е притиснат. Кралството е изравнено със земята, а половината му обитатели са мъртви. Другата половина са контролирани от спасителите.

В допълнение към войната Нийгън продължава да има проблеми с ранговете сред служителите му, предатели и други жадни за власт. Всичко това води до конфликти в Убежището. Дал изключително преимущество с победата на спасителите, лоялността на Юджийн е постоянно поставяна на изпитание.

Докато войната поглъща всички, границата между добро и зло продължава да се размива. Хората се бият за това, в което вярват. Всички работят в името на нещо по-голямо- за да се чувстват в безопасност и да направят света такъв, в какъвто да си струва да живееш.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here