Новите шантави рисунки – Сезон 2

От 11 септември – всеки делник в 17:25 ч. 

Всеки епизод от „Новите шантави рисунки“ се състои от четири кратки историйки, в които Бъгс Бъни е главен герой. Други герои, като например Койота и Йосемити Сам, се появяват, за да го ядосват. Нови черти и подробности са измислени за някои от героите. Койота, например, е съседът всезнайко на Бъгс, а Тасманийският дявол (прекръстен на „Теодор Тасманиан“) работи като счетоводител и потиска истинската си същност. Добавени са и нови герои – катерица на име Squeaks и детска версия на Голямата стъпка – те се сприятеляват с Бъгс. А той се изправя срещу най-различни злодеи, но не без помощта на приятелите си.

Облачно с кюфтета  – Сезон 1 

От 18 септември – всеки делник в 20:10 ч. 

Шоуто проследява младия Флинт Локууд. Той е ученик в гимназията, който има големи мечти да стане сериозен  учен.

Coconut, the Little Dragon – Сезон 1 

От 4 септември – всеки делник в 08:25 ч. 

Огненият дракон Coconut, драконът, любител на гурме, Оскар и таралежът Матилда винаги са навити за приключения!

Животът не винаги е лесен на Драконовия остров – Coconut има проблеми с летенето, Оскар е единственият вегетарианец в семейството си, а мнението на Матилда не се зачита, защото тя е просто таралеж. Но въпреки всичко, те доказват, че понякога малкото може да се окаже най-голямо!

Одбодс – Сезон 2 

От 4 септември – всеки делник в 13:50 ч. 

„Одбодс“ е сериал с анимация тип скици, която проследява приключенията на седем сладки герои. Те се смеят, играят и се препъват през ситуации, които изглеждат обикновени, но често имат неочаквани последици. Всички Одбоди имат особени характери, които се харесват както на деца, така и на големи. Всичко е на път да стане адски смешно с готините малчовци. 

Уикенд с шантавите рисунки 

От 9 септември – всеки уикенд в 11:40 ч. 

Маратон с Новите шантави рисунки. Ще се излъчват епизодите от сезон 1, за да се подготвят зрителите за сезон 2.

Скуби Ду! Абракадабра Ду 

На 2 септември от 15:30 ч. 

Бандата заминава на пътешествие, за да проверят какво прави по-малката сестра на Велма. Тя се казва Маделин и учи сценична магия в Магическата академия. Оказва се, че там хората са започнали да виждат гигантски грифин. Заинтригувани от разказите, приятелите решават да разследват случая.

Вашият коментар