„Игра на тронове“ влиза в последния си сезон през 2019г. HBO вече обмислят поддържането на вълната от одобрение с плануваните spinoff филми, за които се планират огромни бюджети от самото начало.

По време на INT конференцията в Израел, Франческа Орси- вице президент на HBO за драматичното съдържание, направи изявление по време на специалния панел „The Best of HBO“. В него тя сподели, че бюджетите ще се доближат до разходите по последните сезони на „Игра на тронове“ и няма да бъдат подобни на бюджетите от началните сезони на поредицата.

$50 млн. едва ли ще стигнат за да покрият това, което възнамеряваме да направим. Ние мислим мащабно. Би било корпоративна злоупотреба да не продължим митологията.

Макс Боренщейн (Конг: Островът на черепа), Джейн Голдман (Шут в г*за), Брайън Хелгеланд (Легенда) и Карли Рей (The Leftovers) заедно със създателя на поредицата от книги „Песен за огън и лед“ Джордж Р.Р. Мартин са наети за да работят по spinoff идеи.

Орси също добави, че финалния сезон на „Игра на тронове“  ще оправдае очакванията. Тя разказа за случка около четенето на маса на историята около последните епизоди, като изключително силен момент в животите и кариерите на всички замесени.

Никой от актьорския състав не бе получавал сценария предварително. Всички започнаха да припадат един по един. На финала, сред последните думи от финалния сценарий… сълзите просто започнаха да се леят. След това имаше ръкопляскания в продължение на 15 мин.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here