Един от най-интелигентните сериали, които са дебютирали в телевизионния ефир от много време насам, се завърна в края на септември със своя четвърти сезон. И след възстановителния премиерен епизод ни показа един епизод 2, който ни махна главите за пореден път и ни припомни, защо е НЕВЪЗМОЖНО да не обичаш този сериал.

Имаме нова мистерия. Различна от ВСИЧКО, което сме гледали до сега. Има и смърт. Очевидно има труп. Има и една съкрушена, смачкана Аналийз Кийтинг, която се завръща в пълния си блясък и там, където е истински ураган- в съдебната зала. Виола Дейвис заслужава за пореден път Еми и Златен Глобус за изпълнението си пред терапевта и пред съдията в залата. Не можем да си представим друг актьор на планетата, който да е способен да се превърне в такъв звяр, в стремежа си да смачка и победи.

Имаме нов актьор, който очевидно ще движи действието в сезона и около когото се заплитат много, много мистерии. Имаме и един завръщащ се актьор, който не можем да познаем. Конър се завръща подмладен поне с 5-6 год. и изглеждащ по-добре от всякога. На снимката в ляво- сезон 3, на снимката в дясно,сезон 4!

„Как да ти се размине за убийство“ се готви в новия сезон да ни припомни, защо интелигентния сценарий, брилянтния актьорски състав и Виола Дейвис могат да се справят в пъти по-добре от баснословен бюджет, тонове визуални ефекти, доспехи, мечове, приказни същества и т.н.

„Как да ти се размине за убийство“ сезон 4 се излъчва всеки четвъртък по американската телевизия ABC!

Вашият коментар