14720492_1685221104837374_8333265138217424653_nНа много малко от телевизионните поредици им се налага да работят ТОЛКОВА усилено за запазването на тайна от зрителите, колкото на „Живите мъртви“. Дори за самите актьори и екип на сериала това е ново, тъй като през първите сезони не им се е налагало до такава степен да се пазят от днешните ЯРОСТНИ фенове. Появяването на Нийгън доведе до най-големия ПОВРАТЕН момент и мистерия до момента. Така че вече отработената сигурност, трябваше да започне да действа ДВА ПЪТИ по-усилено. Ето как Джефри Дийн-Моргън (Нийгън) коментира изключителните мерки, през които актьорите и екипа трябваше да преминат:

Трябваше да предприемем ТОЛКОВА много мерки за сигурност. Хората се опитваха да достигнат до местата на които снимахме, да пуснат дронове над площадките… Това е ниво на истинска лудост, каквато НИКОГА не бях изпитвал. Криехме хора в каравани, за да ги придвижим до снимачната площадка, за да не става ясно кой идва да снима и кой не. Заснеме сцените в Александрия в град наречен Сеноя, щата Джорджия. Градчето се превърна в ИЗКЛЮЧИТЕЛНА туристическа атракция. Вече има и кафене „Живите мъртви“. Хора от цял свят идваха в града, за да се опитат да надникнат над високата 15 фута стена и да зърнат НАС, докато снимаме!!!

 

Имаше спекулации, че са заснети 11 различни версии на сцената с убийството, за да няма изтичане на материал. Просто за да не се издаде нещо. Всичко това бе по-скоро преувеличено. Да бяха заснети няколко версии, но също така и алтернативни версии на други сцени. Все пак имаше хора, които успяваха да зърнат кой е на снимачната площадка и кой не, ВСЕКИ ден. Телевизия AMC не бе доволна от това. Но повярвайте това НЕ Е най-лесната работа на света.

landscape-1459858342-negan-line-up-the-walking-deadОтговорът на Джефри Дийн-Морган за Playboy как са опазили тайната самоличност не дава НИКАКВИ детайли. А все пак актьорът участва само в началната сцена, включваща Нийгън. Създателят на „Живите мъртви“ Робърт Къркман в разговор с THR дава един малко по-технически отговор:

Неизпращането снимки към пресата е ОГРОМНА стъпка. Има изключително много ДОПЪЛНИТЕЛНИ мерки за сигурност при дистрибуцията и международното право, които помогнаха да опазим изтичането на информация (каквото сме имали в миналото). Много специални тактики от филмите, пренесохме при нас: наблюдаване на движението на актьорите и опити да правим всичко в тайна. Наехме двойници на актьорите за снимачните площадки. Така успяхме да убедим хората, че конкретни актьори са на места, където реално НЕ СА. Много е вълнуващо, да се опитваш да скриеш конкретни неща.

Премиерата на епизод 1, сезон 7 на „Живите мъртви“ и голямото разкритие на жертвата е тази нощ в 04:00 часа българско време, по американската телевизия AMC. Родната FOX BULGARIA ще излъчи епизода предпремиерно за страната от 04:30 часа. Официалната премиера е 23:00 часа на 24.10.2016г.

Вашият коментар