ObsidianКампанията БРАВО ПРЕПОРЪЧВА на „Егмонт България” продължава с бестселър поредицата „Лукс” от Дженифър Л. Арментраут. Първата книга в нея – „Обсидиан” ще се разпространява от 2 юли във вестникарските павилиони заедно със списание БРАВО. От 16 юли във вестникарската мрежа ще може да се открие продължението „Оникс”, а третата книга – „Опал”, от 30 юли. В тазгодишната кампания досега са включени „Заедно на път”, „Слушай” и „Истината за завинаги” от Сара Десен.

БРАВО ПРЕПОРЪЧВА е инициатива на водещото тийн списание в България, която се осъществява за втора поредна година. Идеята ѝ е популяризирането и разпространението на успешни от художествената литература за млади читатели. Книгите са обозначени със стикер с логото на инициативата и могат да бъдат закупени от павилионите за продажба на вестници и списания с актуалния брой на БРАВО. Промоционалната цена, на която се предлагат в периода на кампанията, е 4,99 лв. (цената със списание е 6,69 лв.).

Научете повече…

БРАВО ПРЕПОРЪЧВА:

Поредица „Лукс“ от Дженифър Л. Арментраут

— Бестселър поредица на USA TODAY

— Преведена на 10 езика

— Филмовите права са закупени от Sierra/Affinity

ОБСИДИАН

Книга първа от поредицата ЛУКС

Във вестникарската мрежа от 2 юли

„Вълнуващо пътешествие от началото до края” – Romance Times

„Когато се преместихме в Западна Вирджиния преди последната ми година в гимназията, се бях подготвила за пълна скука… докато не срещнах готиния ни съсед, висок и с необикновени зелени очи. Нещата изглеждаха добре. И после той си отвори устата.

Деймиън е вбесяващ и арогантен. Не се разбираме въобще. Но когато непознати ме нападат и Деймиън буквално замразява времето с ръката си, нещо неочаквано се случва. Извънземният от съседната къща ме маркира. Правилно ме чухте. Оказва се, че Деймиън и сестра му имат много врагове, които искат да им откраднат способностите, а докосването му ме е осветило като хотел в Лас Вегас. Единственият начин да се измъкна жива е да се навъртам около Деймиън, докато извънземната магия не изчезне.”

ОНИКС

Книга втора от поредицата ЛУКС

Във вестникарската мрежа от 16 юли

Никой не е такъв, какъвто изглежда. И не всеки ще надживее лъжите…

„Деймиън Блек е решен на всичко, за да докаже, че чувствата му се дължат на нещо повече от необичайната ни връзка. Проблемите ни обаче са много по-големи. Нещо зло идва към града. Департаментът по защита е тук. Ако открият какво може да прави Деймиън и че сме свързани, и двамата сме свършени. А в училище има ново момче, което крие собствени тайни. Той знае какво се е случило с мен и може да ми помогне, но за целта трябва да лъжа Деймиън и да стоя настрана от него. А противно на всякакъв разум все повече се увличам по Деймиън.

И тогава всичко се променя…

Виждам някой, който не би трябвало да е жив. И трябва да кажа на Деймиън, въпреки че знам, че той няма да се спре да търси, докато не стигне до истината. Какво се е случило с брат му? Кой го е предал? И какво иска Департаментът от тях и от мен?”

ОПАЛ

Книга трета от поредицата ЛУКС

Във вестникарската мрежа от 30 юли

„Никой не е като Деймиън Блек. Той се е заел съвсем сериозно със задачата да доказва чувствата си към мен. Да се съмнявам в него е грешка, която няма да повторя. Но дори и той не може да предпази семейството си и мен от новата опасност, която ни заплашва.

След всичко преживяно вече не съм същата – различна съм и не знам какво означава това. Всяка стъпка към истината ни поставя на пътя на тайна организация, отговорна за жестоки мъчения. Помощта идва от най-неочакваната посока, приятелите се превръщат в смъртоносни врагове, но ние няма да спрем. Дори и изходът да разбие световете ни завинаги.”

Дженифър Л. Арментраут

Дженифър Л. Арментраут е бестселър автор на New York Times и USA Today. Писателката живее в Западна Вирджиния със съпруга си и прекарва свободното си време в четене и гледане на филми със зомбита. Може да я посетите онлайн на jenniferarmentrout.com

 

 

 

Вашият коментар