BG-poster-SABLEZYBЗрителите ще се качат на борда на пиратския кораб „Мрачната дама” и ще се присъединят към младежите Пинки и приятелката му Рейвън на приключенско пътешествие по пиратските пътеки на порт Абра до легендарното и екзотично кралство Лама Рама. Заедно с прочутия капитан Съблезъб – Кралят на Седемте морета, те ще се борят с огромните вълни и ще вървят през гъсти джунгли в търсене на митичното съкровище на крал Руфъс. Но Пинки не мисли само за съкровището. В тази вълнуваща история, ще вървим по стъпките на младо момче в неуморното му търсене на отдавна изчезналия му баща наред с търсенето на собственото му място в живота. Пътешествието се превръща в приключение, включващо забавен крал, епичен меч и огромни злодеи.

„Капитан Съблезъб и съкровището на Лама Рама” е първият филм от вълнуващата и комична поредица за цялото семейство. Планират се три филма в рамките на следващите пет години.

В „Капитан Съблезъб и съкровището на Лама Рама” участват едни от най-прочутите норвежки актьори. Някои от тях са участвали във филми с международен успех като „Арн, рицарят тамплиер”, „Яж, моли се и обичай”, „Ловци на глави” и „Кон-тики”.

Историите за жестоки пирати, търсещи огромни съкровища, са пленявали аудиторията от векове. Успехът на филми като „Карибски пирати” показват, че пиратите са все още актуални, вълнуващи и желани за гледане от аудиторията. Капитан Съблезъб е скандинавският вариант на пират. Концепцията му се прицелва в по-младата публика в сравнение с „Карибски пирати”, използвайки много хумор и разбойнически екшън. Капитан Съблезъб е известен в Скандинавия от 25 години. На него има посветени увеселителен парк, ежегодни театрални продукции, телевизионни сериали, видео игри, книги и широка гама търговски артикули. Капитан Съблезъб е може би най-успешният мултиплатформен скандинавски детски герой.

„Капитан Съблезъб и съкровището на Лама Рама” е тазгодишният местен фокус за Дисни. Силният сюжет, чудесните сцени, хумор и екшън го превръщат в страхотен филм за цялото семейство.”

Ингер Варендорф – Wolt Disney Company Nordic

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here