Когато Кари Фишър почина в края на минала година имаше много спекулации около това дали тя ще се появи по някакъв начин в „Междузвездни войни епизод 9“. Ролята и в предстоящия „Междузвездни войни: Последния Джедай“ е завършена преди смъртта и, но следващия филм дори не е започнал да се снима. Брат и Тод Фишър сподели пред The New York Daily News , че той и дъщерята на Кари- Били Лорд са дали на Дисни и Лукасфилм разрешението да използват актуални кадри с Кари Фишър за „Междузвездни войни епизод 9“.

Дисни направиха официално изявление през януари за решението да НЕ включват Фишър дигитално в епизод 9.

Обикновено не отговаряме на слухове на фенове и преса, но има един, на когото бихме желали да отговорим. Уверяваме ви, че Лукасфилм НЯМА планове да пресъздаде дигитално Кари Фишър в ролята на Принцеса или Генерал Лея Органа.

Тод Фишър сподели пред пресата по време на встъпителната вечер на TCM Film Festival в Лос Анджелис:

И двамата се чудехме как може да я оставят в страни от филма? И отговорът е, че НЯМА как. Тя е толкова част от всичко това, а присъствието и сега е още по-силно от колкото е било, както при Оби Уан. Мисля, че това се случва с Кари. Мисля че нейният завет трябва да продължи.

Вашият коментар