Няколкото дни от появата на твърдението на Антъни Рап, че Кевин Спейси му е посегнал сексуално по време на парти преди 30 години, още двама мъже съобщиха публично за подобни преживявания с актьора.

Кинаджията Тони Монтана разказа, че Спейси му е посегнал през 2003. “Отидох да си поръчам питие и Кевин дойде при мен и сложи ръката си върху мен. Той насила сложи ръката си на слабините ми и награби целия ми пакет. После ми каза: ‘Това демонстрира собственост.’” По времето на инцидента Монтана бил в трийсетте.

Монтана  трябвало физически да отблъсне Спейси. “Наложи се да извия палеца му, за да махна ръката му от мен,” каза той. Кинаджията, чийто филм “Overnight” бе в официалната селекция на филмовия фестивал Сънданс, добави, че Спейси изглеждал пиян.

“Платих питието си и се отдалечих от него.” Но това не проработило. Спейси го последвал в тоалетната, където се стигнало до втори инцидент. “Избутах го от вратата и го блъснах. Един от приятелите му чакаше на опашката и му казах: ‘Време е да отведеш момчето си вкъщи.’ След това си тръгнаха.”

Монтана сподели, че преживяното е оставил дълбок отпечатък. “Никога не казах на никого за това, освен на терапевти.”

Междувременно, млад мъж съобщи за сексуално посегателство, извършено от двукратния носител на Оскар. През 2010, когато Даниъл Биъл бил 19-годишен барман, Спейси го заговорил в почивката му и му показал пениса си. Той попитал младежа: “Голям е, нали?”, след което се опитал да го накара да го пипне.

Актьорът настоял Биъл да приеме часовника му IWC Portofino, който е на стойност няколко хиляди евро, в замяна на пластмасовия Casio на момчето. Барманът решил, че Спейси се шегува, но той свалил часовника си и му го дал. “Гледайки назад, осъзнавам, че целта е била да ми запуши устата,” разказа мъжът пред британския таблоид Sun.

Британското законодателство предвижда минимална присъда от 2 години затвор за този вид сексуално посегателство.

Източник: huge.bg

2 коментари

  1. Започва да ми става забавно, как след определен период от време, някой не известен или не до там казва ей тоя известния ме опипва.

Вашият коментар