Carrie_PosterНа 18-ти Октомври е премиерата на „Кери“ по СТИВЪН КИНГ. Филмът изглежда ужасяващо добре. Нагласите са за един качествен римейк и смразяващ, нов прочит на класиката на Кинг. 

Ние заедно с официалния разпространител на филма, за територията на България – ФОРУМ ФИЛМ, впрегнахме усилия и сътворихме предизвикателство към вас. 

Нашата заигравка е позиционирана в специалното ни фейсбук приложение, разположено във фейсбук профилът на www.cinebum.eu – ТОЧНО ТУК, както и на адрес: www.carrie.cinebum.eu

Там ще има нужда да размърдате телекинетичните си способности и да подредите предоставените ви кадри в последователността, в която те се появяват в трейлъра на филма.

Инициативата стартира на 08.10.2013г. и ще приключи на 20.10.2013г. По-рано днес изтеглихме  първите 3-ма победители, които получават ДВОЕН БИЛЕТ за премиерата на „Кери“ в избрано от тях кино. На 20.10.2013г. ще изтеглим и последните двама победители, които ще получат копие на романа „Кери“ на Стивън Кинг, любезно предоставени от ИК ПЛЕЯДА и Форум Филм България.

Пълните правила и условия за участие, ще намерите в нашето фейсбук приложение.

Победителите, получаващи двоен билет за премиерата на „КЕРИ“ в посоченото от тях кино, са:

– Полина Терзиева, която е посочила, че иска да гледа „КЕРИ“ в кино АРЕНА в гр. Велико Търново

– Борислав Петков, който е посочил, че иска да гледа „КЕРИ“ в кино АРЕНА DELUXE в гр. София

– Момчил Стоянов, който е посочил, че иска да гледа „Кери“  в кино СИНЕМА СИТИ в гр. Пловдив

Гледайте „Кери“ с участието на номинираната за Оскар Джулиан Мур от 18.10.2013г. САМО в кината. Разпространява Форум Филм България.

  

 

КЕРИ е адаптация на класическата хорър история за живота на Кери Уайт (Клоуи Грейс Мориц) – скромно момиче, отхвърлено от връсниците си и под опеката на фанатично религиозната си майка (Джулиан Мур). След като е жестоко унизена на училищния си бал, Кери започва да упражнява терор в градчето си с помощта на телекинетичните си способности.

Създаден по бестселъра на Стивън Кинг, филмът КЕРИ е под режисурата на Кимбърли Пиърс и по сценарий на Роберто Агире-Сакаса.

 

Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
  conQUIZtador razdavalnik twifun-bg copy
  like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
  546425_503883632955131_2049661495_n Filmitena_New_Logo
  like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
  rsz_igri_logo utro
  like-us-on-facebook like-us-on-facebook

      ПОКАНИ ПРИЯТЕЛИ!         

2 коментари

Вашият коментар