Издателство Екслибрис представя „Киберзаговорът срещу Америка“ от Малкълм Нанс – ШПИОНСКИ ТРИЛЪР ОТ РЕАЛНИЯ ЖИВОТ, РАЗВИВАЩ СЕ В РЕАЛНО ВРЕМЕ!

Как кибершпионите на Путин и УикиЛийкс се опитаха да откраднат изборите през 2016!

Веднъж е случайност, два пъти е съвпадение, три пъти е вражеско действие.

  • Иън Флеминг

Съвпаденията изискват много планиране.

  • Закон на Нанс

През април 2016 е установено проникване в компютрите на Демократическата партия. През следващите седмици най-добрите експерти по киберсигурност откриват, че хакерите са взели всичко – чувствителни документи, имейли, данни за дарителите, дори гласова поща.

Скоро след това са хакнати кампанията на Хилари Клинтън и много от симпатизиращите й медии. Откраднати са номера на кредитни карти, телефони и контакти. ФБР установява, че същите хакери са проникнали в повече от двайсет и пет щатски изборни комисии.

Западното разузнаване разследва хакването и навсякъде личат следи от лапите на КИБЕР МЕЧКИТЕ – руските шпионски агенции. Откраднатата информация започва да се излива през създадената от Джулиан Асандж „УикиЛийкс“. Атаката срещу Америка е масирана, но руските хакове изглежда имат само една цел – избирането на Доналд Тръмп за президент на Съединените щати.

Президентските избори през 2016 придобиват сюрреалистична атмосфера още преди появата на Мечките – бивш водещ на телевизионно риалити шоу, подкрепян от бели расисти, успява да осъществи „враждебно поглъщане” на Републиканската партия.

За автора

Малкълм Нанс е експерт по антитероризъм и професионален разузнавач. Участвал е в операции на Балканите, Близкия Изток и Африка. Автор е на пет книги и е анализатор на NBC News и MSNBC.

Вашият коментар