Помните ли Елизабет Суон. Бойната героиня на Кийра Найтли, която се биеше рамо до рамо с героя на Орландо Блум в първата трилогия? Е тя се завръща в предстоящия филм от поредицата. Онлайн се появи чисто нов, японски трейлър за „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ в който нейната героиня прави своя „дебют“ за новия филм. Вижте видеото в плеъра по-долу и споделете мнението ви за завръщането и в коментарите в дъното на страницата.

„Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ ще пусне котва по родните екрани от 26.05.2017г. Разпространява за страната Форум Филм България.

Новото екшън приключение намира капитан Джак Спароу в крайно неблагоприятно положение, когато смъртоносните духове на загинали моряци, начело със страховития капитан Салазар (Хавиер Бардем), успяват да се измъкнат от Бермудския триъгълник и се заричат да избият всички пирати в морето – най-вече Джак. Единственият шанс за оцеляване на Спароу е в легендарния Тризъбец на Посейдон, но за да го намери, той трябва да сключи несигурен съюз с Карина Смит (Кая Скоделарио) – блестящ и красив астроном, и Хенри (Брентън Туейтс) – вироглав млад моряк от Кралските военноморски сили. На кормилото на „Умиращата чайка“, неговият обидно малък и занемарен кораб, капитан Джак Спароу се опитва не само да обърне злощастната си съдба, но и да отърве собствената кожа от най-страшния и злонамерен враг, на който се е натъквал до момента.

 

Вашият коментар