Първият официален ден за пресата на кино фестивалът във Венеция-Хотел Вила Лагуна. Време е за представянето на филмът „Tracks“, базиран на едноименния,световен бестселър на Роби Дейвидсън. Всичко това е интерпретирано от Мия Вашиковска, позната като протагонист на Алис в страната на чудесата, която „открива танците“.

Актьорския състав пристигна около 11:00 часа и се запозна с интернационалния състав на журналистите, преди телевизионните интервюта на двете предварително подготвени платформи.

След сервирана закуска насред прекрасната градина на хотела, интервютата продължиха до късния след обяд, когато актьорите си тръгнаха, за да се подготвят за червения килим на Palazzo del Cinema.

Проектът е спонсориран от Automobili Lamborghini, които са предоставили Gallardo Spyder. Riva и Monaco Boat са предложили за талантите нова shuttle boat 9,9 метровата Riva Aquariva yacht. Sisley Cosmetics са предоставили на талантите козметика за грижа за кожата. Antica Murrina са предложили нов вид червен килим, посветене на блясъкът на световните знаменитости от светът на киното. Martini Mobili и Montbel са обзавели залите, където Сан Бенедето предлагаха вода и неалкохолни напитки.

Кадри от събитието:

Вашият коментар