Събитието е този петък и събота в клуб Ялта

След последния уикенд с очарователната украинка Nastia, клуб Ялта продължава с две интересни партита на 23 и 24 март. В петък, зад пулта на Room 2 на клуб Ялта ще застане Moodymanc. Той е влиятелен и уважаван артист от Манчестър, който българската публика ще види за първи път. Артистът ще представи удължен сет, а вечерта ще открие Liubo Ursiny. В съботната нощ, отново в Room 2 на клуб Ялта ще чуем двама българи. Те направиха няколко запомнящи се партита през последните месеци в клуба. Това са именно Soulful Traveller and George Quest от Soul Fiction.

На 23 март (петък) Room 2 на клуб Ялта ще отвори врати за Danny Ward. Той е по-познат на публиката като Moodymanc. Danny се занимава с музика през целия си съзнателен живот. Днес е един от най-уважаваните артисти на световната хаус сцена. Британеца продуцира музика самостоятелно от 90-те години, когато е по-известен под името Dubble D. Той издава предимно за лейбъла 2020Vision. Danny е и съосновател на групата 2020 Soundsystem, заедно с Ralph Lawson и Silver City. Негови хитови парчета са класики като Joy и Black Paint, издадени от лейбъли като Tsuba, Exploited, Dessous,  Crosstown Rebels и Local Talk.

Един от последните му проекти Balaphonic е подкрепен от Detroit Swindle, Jimpster и други. Well Cut Jazz Workshop предизвика голямо вълнение, благодарение на колаборацията с някои от водещите имена на съвременния джаз. Историята на Danny като джаз музикант с международна репутация, колекционер и ценител на записи му дава предимство като DJ. Независимо дали пуска танцували парчета или музика за интимна обстановка, той предлага разнообразна и динамична селекция от музика, която винаги стига до публиката.moodymanc клуб ялта

Soul Fiction идват в клуб Ялта на 24.03

На 24 март (събота) ще посрещнем Soul Fiction за още една разходка из дебрите на soulful, deep, afro-tech и afro-deep теченията. Слоганът им “глобални хаус ритми” говори сам по себе си – пленяващи дълбоки бас линии, украсени със семпли, инструменти и вокали от цял свят. За да бъде пълна пъстротата на музикалната палитра, в събота, заедно със Soulful Traveller & George Quest ще се включи и LUBK (Любо Енев). Той залагат на своите виртуозни импровизации на перкусии.  Любо е добре познат перкусионист и барабанист не само в родните ъндъргранд среди. По време престоя си в Лондон преди години е имал възможността да свири заедно с редица утвърдени артисти, като Terry Francis и Sonique в множество емблематични лондонски клубове.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here