Премиерата на втората книга на Цонко Цонев превърна Rock Bar Fans в горещата точка на столицата. Заведението едва побра известните музиканти, артисти и рок фенове от цялата страна, дошли на събитието, за да получат автограф от Кметъла.

Книгата бе представена от издателя Виктория Бисерова и автора Цонко Цонев, като освен тях на сцената излязоха и Александър Филчев–Санеца, вокалистът на Б.Т.Р. Атанас Пенев и Владислав Карамфилов–Въргала.

„Тази книга се случва толкова бързо след първата по желание на всички фенове, с които Цонко се срещна по време на своето турне“, заяви Виктория Бисерова. Тя поздрави бившия кмет на Каварна за продължението на „Кметълски истории“, в което научаваме нова порция любопитни факти за световноизвестни музиканти, посетили България благодарение на Кметъла.

Гостите на събитието бяха изключително развълнувани от последвалото изказване на самия автор. С присъщото си чувство за хумор Цонко Цонев сподели, че в новата си книга залага повече на „екшъна“ и тъй като не обича да се повтаря, тази година е избрал за премиерата на „Кметълски истории. Катунът от Каварна“ не датата на собствения си рожден ден, а на този на дъщеря си, Зарина. „Днес тя става на седем години. В момента слуша Алис Купър и иска да му стане гадже“, обясни с усмивка Кметъла.

„Цонко е човекът, който постави едно малко населено място като Каварна на картата на света“, завърши изказването си вокалистът на Б.Т.Р. Атанас Пенев, след като поздрави близкия си приятел за поредния успешно осъществен проект.

Най-известните български рок музиканти и групи похвалиха Цонко Цонев за втората му книга. На сцената на столичния бар се качиха Б.Т.Р, „Конкурент“ и Санеца, които направиха събитието незабравимо за всички присъстващи фенове на рок музиката.

Премиерата уважиха музиканти, артисти и хора от културния елит, сред които певецът Станислав Сланев–Стенли и съпругата му – актрисата Людмила Сланева–Локо, Владислав Карамфилов–Въргала и Атанас Пенев и колегите му от Б.Т.Р. Събитието породи емоции, сравними единствено с тези от митичните концерти от Каварна рок фест, и носеше неповторимия заряд на забележителния Цонко Цонев–Кметъла.

 

Вашият коментар