Няма закога да отлагате съспенса, заповядайте на 17 февруари в 19:00 ч. в гостоприемния Литературен клуб „Перото“ – НДК! Премиерата на новата книга на Андрей Велков е повод да прекарате по-различна вечер под знака на един безкомпромисен сценарий, напитки с висок градус и опасност от тото джакпот.

nqma_zakoga_eventИмало едно време, нали така се започваше? Но не, не е едно време, а е сега, почти тук, обаче малко встрани – свят съвсем като нашия, където невъзможното е възможно, възможното невъзможно, старите стават млади, а младите стари.

Стефан, Теодор и Александър са от първата категория, на младите стари, които се впускат в нечувани приключения, докато онази с косата се лута по трасето. Един фиш от тотото им изиграва такъв номер, че на Госпожа Неизбежна й се налага да почака.

Андрей Велков не подлежи на форматиране. Подсказва го духът на Български психар и Хрониките на Звеното – два ударни романа за обречеността на цяло едно поколение, които разбуниха духовете. Сега Велков ни предлага още по-находчив, дяволски комичен и не по-малко дързък разрез на съвременната българска мъка.

Няма закога да мъдрувате, случаят винаги е по-мъдър от нас.

Няма закога да пестите чувствата си, приятелството винаги е верният избор. .

Няма закога да отлагате живота си, елате да полеем „Няма закога”!

Само на 17 февруари от 19:00 ч. в любимия ни Литературен клуб „Перото“ – НДК. Защото… никога не е късно да станеш млад.

Вашият коментар