super bowl

Всяка година, покрай  провеждането на американското спортното събитие Супербоул, филмовите студия се надпреварват да рекламират своите най-големи заглавия, излизащи през годината. Само за информация, 30 секунден клип по време на рекламите на Супербоул струва 4 милиона долара. Благодарение на списание Variety, имаме списък с филмите, който ще покажат новите си трейлъри по време на тазгодишния Супербоул XLVIII:

Има още филми, за които се спори дали ще получат нови трейлъри на Супербоул XLVIII, но за сега не са официално потвърдени. Само ще издадем, ще филмите които е възможно да получат екранно време тази неделя са „Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще“ и „Зората на планетата на маймуните“, но ще видим.

Повечето пъти когато сме гледали рекламни клипове от това спортно събитие, те са били пълни с нови кадри от филмите, но този път ще имаме възможност да видим и първият трейлър за „Трансформърс 4: Ера на изтребление“, което си е страхотно и чакаме с нетърпение.

Големият мач е е тази неделя, на 2-ри февруари! Проверявайте при всяка възможност Cinebum.eu, защото при нас ще бъдат публикувани всички тези нови трейлъри, веднага след като бъдат излъчени!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here