super bowl

Всяка година, покрай  провеждането на американското спортното събитие Супербоул, филмовите студия се надпреварват да рекламират своите най-големи заглавия, излизащи през годината. Само за информация, 30 секунден клип по време на рекламите на Супербоул струва 4 милиона долара. Благодарение на списание Variety, имаме списък с филмите, който ще покажат новите си трейлъри по време на тазгодишния Супербоул XLVIII:

Има още филми, за които се спори дали ще получат нови трейлъри на Супербоул XLVIII, но за сега не са официално потвърдени. Само ще издадем, ще филмите които е възможно да получат екранно време тази неделя са „Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще“ и „Зората на планетата на маймуните“, но ще видим.

Повечето пъти когато сме гледали рекламни клипове от това спортно събитие, те са били пълни с нови кадри от филмите, но този път ще имаме възможност да видим и първият трейлър за „Трансформърс 4: Ера на изтребление“, което си е страхотно и чакаме с нетърпение.

Големият мач е е тази неделя, на 2-ри февруари! Проверявайте при всяка възможност Cinebum.eu, защото при нас ще бъдат публикувани всички тези нови трейлъри, веднага след като бъдат излъчени!

Вашият коментар