Последното промо, което дебютира по време на Ню Йорк, COMIC CON, остави феновете на „Живите мъртви“ без дъх. Всички очаквахме камерата да мръдне и да видим жертвата. Естествено това така и не стана. Но уловихте ли трите УБИЙСТВЕНИ улики, които видеото ни даде? Не сте? Ние ще помогнем. Припомняме самото видео:

 

Някой обърна ли внимание, че кръвта от жертвата по лицето на Рик е само по дясната му буза. Това означава, че ВСИЧКИ от неговото ЛЯВО са спасени. Това са Саша, Арън, Карл и Юджин. Но всички отдясно са потенциално застрашени. Кой е първият човек в дясно от Рик? Маги!!! Вижте снимката:

all-map

След това се върнете към видеото отново. Сега превъртете до края и вижте на финалната сцена, в която камерата се мести от караваната към „океана“ от кръв и мозък. Видяхте ли одеялото? Сега се върнете отново към снимката по-горе. Вижте кой е ЕДИНСТВЕНИЯТ увит с одеяло + това в абсолютно същия цвят.  ДАРИЛ!!!

Сега се върнете отново към видеото. Отминете одеялото и паузирайте на „океана“ от кръв. В него в дясно ще видите един предмет. Познахте ли годежния пръстен, който Маги даде на…. ГЛЕН!!! А дали Ейбрахам не се готвеше да предложи на Росита?

gallery-1476104465-walking-dead-ring Едно нещо е сигурно. Маги е изключително възможно да оцелее- кръвта по лицето на Рик е доста малко а тя е страшно близо. Всичко от ляво са спасени. Дарил е ПОТЕНЦИАЛНА ЖЕРТВА!!! Останалите спекулации оставяме на вас!

Вашият коментар