Christmas-Is-ComingИК Колибри представя празничните приключения на Дора Изследователката, най-обичаната анимационна героиня в света!

„Коледа иде!“ (64 стр., цена: 6.99 лв.) е чудна книжка за оцветяване!

Настъпва сезонът на коледните чудеса! Както обикновено, Дора подготвя голямо тържество за Бъдни вечер. Малката изследователка и Хитранко се отправят на пътешествие във времето в тази празнична книжка за оцветяване, която ще стопли сърцата на всички момиченца и момченца в предучилищна възраст! Подарете вълнуващо приключение на малчуганите – в света на любознателната Дора винаги е забавно! Книжка с голям формат, изобилстваща от лъскави стикери, които малките палавници могат да залепят вътре в нея или където пожелаят! Над 50 стикера!

korica_Layout 1„Коледна фиеста“ (24 стр., цена: 9.99 лв.) съдържа над 100 стикера, които ще вдъхновят фантазията на най-малките! Разкошна книжка за оцветяване, която ще помогне на децата да се подготвят за най-светлия празник!

Вие знаете ли къде се окачва коледният чорап? А знаете ли, че снежните топки са страхотни за игра? Наближава Коледа и Дора трябва да се подготви за големия празник! Тази гигантска книжка за оцветяване си има дръжка и е заредена с коледно настроение! Предизвикайте въображението на малките палавници, направете им подарък, който никога няма да забравят!

Проектът на MTV и нашумелия канал „Никелодеон“ триумфира първо в Северна Америка, сдобива се с шест номинации и една награда „Еми“, а днес Дора, Ботичко и компания владеят въображението на палавниците от 3 до 9-годишна възраст по всички кътчета на планетата. Книжките за дръзновената изследователка са щедро илюстрирани, богати на забавни случки и любопитни факти, които превръщат четенето във вълнуващо преживяване. Двете коледни заглавия са съпроводени с красиви стикери, които ангажират вниманието на дечицата и ги карат да се чувстват съпричастни към радостите и неволите на героите.

Вашият коментар