Премиера в България: 16.06.2017г.
Световна премиера: 16.06.2017г.
Жанр: Анимация, Приключенски, Комедия
Продължителност: 109 минути
Формат: 2D/3D
Сценаристи: Робърт Л. Беърд, Дан Герсон
Режисьор: Брайън Фий
Озвучен от Оуен Уилсън, Кристела Алонзо, Крис Купър, Нейтън Филиън, Лари Кабелджията (Даниел Уорънс Уитни), Рей Малиози, Тани Шалоб, Бони Хънт, Леа Делариа, Кери Уошингтън, Боб Костас
Разпространител: Форум Филм България / Walt Disney Pictures

Засенчен от новото поколение безумно бързи коли, които бавно, но сигурно го избутват от първите редици на състезанията, Маккуин Светкавицата сякаш е на път да се раздели със спорта, заради който живее. Този юни той ще трябва да намери начин отново да изгрее като рали супер звезда в „Колите 3“.
За да се върне в надпреварата и отново да бъде номер 1, легендарният състезател ще трябва да се довери на помощта на надъханата млада лъскава спортна кола Круз Рамирез, която работи като техник на състезателни коли и има собствен план как да станат отново шампиони. Маккуин разчита и на вдъхновението, което е получил в зората на спортната си кариера от Док Хъдсън (невероятния Хъдсън Хорнет), и на няколко неочаквани обрати в своя живот. За да докаже, че Номер 95 има още какво да даде на света и автомобилните състезания, Светкавицата ще подложи на тест сърцето си на шампион, впускайки се в състезание на най-голямата писта на света за купата Пистън.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here