Няма съмнение, че нощта в която се връчват статуетките Оскар е най-значимата във филмовата индустрия. Всяка година е различна и отговорността често пада върху водещия, за да зададе ТОНЪТ, под който ще се провежда церемонията. Тази година, честта се пада на комедианта Джими Кемул, който изглежда ще получи сравнително малка сума, за да води толкова голяма церемония.

По време на скорошно радио интервю (чрез  Yahoo Movies) Джими Кимъл говори за предстоящото събитие и сподели, че ще заработи $ 15 хил. за вечерта. Докато всеки от нас, може би би убил за да изкара такава сума за 1 вечер, за Кимъл това НЕ Е кой знае колко. Слуховете носят мълвата, че водещите взимат средно между $15 и $25 хил., което го поставя на долната граница…. В собственото си шоу, той сам се пошегува със себе си, че най-вероятно е бил последния избор, след като са го обявили в последния момент и то без обичайните фанфари.

И все пак, редно ли е да говори с цифри в медийното пространство? Заплатата му струва ли си? Очакваме мнението ви в коментарите по-долу.

Вашият коментар