Интелигентната комедия „Обир със стил“ вече влиза във втория уикенд по родните екрани. Нашата съвместна инициатива, която организирахме заедно с официалния разпространител на заглавието за територията на страната приключи вчера. След лека спънка в системата ни за теглене на победителите, днес вече всичко е наред и имената са ясни.

В продължение на 10 дни от 06.04 до 15.04 включително Вие имахте възможност да се включите в нашата инициатива, посветена на премиерта на филма тук:

ИГРА „ОБИР СЪС СТИЛ“

Всички споделили тематичния ни кадър и пост на стените си УЧАСТВАХА в тегленето за наградите. А те са 4 оригинални „Обир със стил“ каскета, любезно предоставени от официалния разпространител на филма за България- Александра филмс.

Grey Herringbone Ivy Cap

След жребий по-рано тази сутрин бяха определени и четиримата измежду всички точно 290 участница, които получават наградите. Това са:

Милена Георгиева

Надежда Маркова

Пламен Иванов

Ясен Георгиев

Честито! Всички победители ще получат съобщения за да уточним детайли окооло доставката на наградата им на профила, през който са споделили поста и заявили участието си в играта. Всички награди ще бъдат изпратени до посочен от победителите адрес, за сметка на www.cineboom.eu!

„Обир със стил“ може да гледате в кино салоните в цялата страна. Разпространява Александра филмс!

Вашият коментар