Е скъпи приятели- време е!

Умишлено ви дадохме възможност да споделяте и участвате цял един допълнителен ден, след предварително обявеният краен срок на инициативата. Но всяко хубаво нещо има своя край. А този край- носи 5 страхотни награди на вас- които се включихте в нея.

В продължение на 15 дни вие имахте възможност да се включите в инициативата, позиционирана тук:

ИГРА „КРАЛ АТРУР: ЛЕГЕНДА ЗА МЕЧА“

От вас се изискваше чисто и просто да споделите поста на стената си и да отбележите свой приятел, в коментар под него. Точно 425 от вас коментираха (тагвайки), но едва 380 от тях бяха изпълнили и двете условия на инициативата. След проточил се жребий по-рано днес, бяха изтеглени и 5-мата победители, които получават оригинални награди от „Крал Артур: Легенда за меча“, любезно предоставени от официалния разпространител на филма за територията на България- Александра Филмс.

Всички победители ще получат уведомителни съобщения на профилите, през които са участвали в инициативата. Моля следете дори папка спам, защото поради личните ви настройки на сигурността, често тези наши съобщения попадат дори там.

Оригинална „Крал Артур: Легенда за меча“ тениска с щампа корона:

Валентин Попов

Оригинална „Крал Артур: Легенда за меча“ тениска с щампа меч:

Анитооо

Оригинален, кожен ключодържател със стойка за смартфон „Крал Артур: Легенда за меча“:

  • Антон Димчев
  • Виктор Вълчанов
  • Алиса Карън

Честито! Всички победители ще получат уведомителни съобщения на съответните профили ДНЕС! Имате срок до 5 работни дни за обратна връзка. В противен случай след това ще ви считаме за дисквалифицирани и ще изтеглим нов победител.

„Крал Артур: Легенда за меча“ е вече в кино салоните в цялата страна. Разпространява Александра Филмс.

Младият Артур (Чарли Хънам) работи в предградията на Лондониум, без да подозира за благородническото си потекло, докато един ден, той не намира Екскалибур. В този момент той ще се сблъсква със силата на меча и ще бъде принуден да вземе най-важното решение в живота си. Присъединявайки се към бунта срещу краля, заедно със загадъчно момиче, на име Гуиневир, Артур ще се научи как да използва магията на меча, с която помощ ще защити хората си и ще надвие човекът който е убил родителите му, за да присвои короната за себе си, злият Вортиргерг (Джуд Лоу).

Вашият коментар