Скъпи приятели,

От 12.05.2017г. по родните екрани премиерно тръгва най-новата адаптация по историята за рицарите на кръглата маса. „Крал Артур: Легенда за меча“ е дело на режисьора Гай Ричи, а ние с официалния разпространител на филма за територията на страната НЕ УСТОЯХМЕ на възможността да ви предоставим 5 оригинални награди от филма, специално на вас- читателите на www.cineboom.

Нашата съвместна инициатива е позиционирана тук:

ИГРА „КРАЛ АРТУР: ЛЕГЕНДА ЗА МЕЧА“

От вас се изисква ЧИСТО И ПРОСТО да споделите поста на стената си и да отбележите свой приятел в коментар под него. В разпределението на наградите ще участват само онези от вас, които са изпълнили и двете условия.

Стартираме днес 05.05 и приключваме на 19.05. Още на следващия ден- 20.05 ще изтеглим и обявим победителите. А те ще си поделят:

  • Оригинална тениска от филма- 2 бр.
  • Оригинален ключодържател от филма- 3бр.

Всички награди ще бъдат изпратени напълно безплатно до посочен от спечелилите ги адрес, за сметка на www.cineboom.eu!

Не пропускайте „Крал Артур: Легенда за меча“ от 12.05.2017г. на 3D/4DX/Luxe, САМО в кината. Разпространява Александра филмс.

Младият Артур (Чарли Хънам) работи в предградията на Лондониум, без да подозира за благородническото си потекло, докато един ден, той не намира Екскалибур. В този момент той ще се сблъсква със силата на меча и ще бъде принуден да вземе най-важното решение в живота си. Присъединявайки се към бунта срещу краля, заедно със загадъчно момиче, на име Гуиневир, Артур ще се научи как да използва магията на меча, с която помощ ще защити хората си и ще надвие човекът който е убил родителите му, за да присвои короната за себе си, злият Вортиргерг (Джуд Лоу).

Вашият коментар