CM_CoverНаучете как да отгледате здраво и балансирано куче!

„Егмонт България” издава „Кратък наръчник за щастливо куче” от Сизър Милан. Създадено от най-известния треньор на кучета в света, изданието на НЕШЪНЪЛ ДЖЕОГРАФИК е за всички, които обичат четириногите приятели на човека. Книгата съдържа трогателни истории и изненадващи житейски уроци от досиетата на Сизър и от новото му телевизионно предаване „Водач на глутницата“.

„Кратък наръчник за щастливо куче” ще може да се открие в книжарниците в цялата страна от днес, 30 септември на цена от 12,90 лв.

Кратък наръчник за щастливо куче

98 основни съвета и техники от най-известния треньор на кучета в света

Книгата

След повече от девет сезона като Говорещия с кучета по телевизията Сизър Милън има нова мисия – да използва уникалната си интуиция към кучешката психология, за да създаде по-силни и по-щастливи отношения между хората и техните четириноги другари.

Вдъхновяващ и практичен, „Краткият наръчник за щастливо куче“ се позовава на хиляди тренировъчни срещи по целия свят, за да представи 98 основни урока. Събрани заедно, те ще помогнат на всеки собственик да приложи ключовите аспекти от прочутата философия на Сизър и да създаде възможно най-задоволителен живот със своето куче.

               Из страниците на книгата Сизър се впуска в разнищването на значими теми, които отиват отвъд базисните положения на подчинение и послушания, за да разкрие сърцата и умовете на кучетата. В кратки и практични съвети той изследва:

  • Основите на кучешката психология
  • Инстинктивното поведение
  • Създаване на баланс и граници
  • Управление на обичайните проблеми в поведението
  • Изборът на правилно куче
  • Оказване на помощ на кучето при житейски промени

Интелигентно написан и лесен за възприемане, изпълнен със забележителните прозрения на Сизър за човешката и животинската природа, „Кратък наръчник за щастливото куче” е вдъхновяваща книга, която ще помогне на всеки да създаде по-добър живот за своя домашен любимец.

2013-cesarmillan

Отзивите

„Кратък наръчник за щастливото куче” излиза на книжния пазар в САЩ в началото на 2013 година, едновременно с премиерата на новото шоу на Сизър „Водач на глутницата”. От тогава досега книгата е най-продаваното издание на НЕШЪНЪЛ ДЖЕОГРАФИК за САЩ и Великобритания. Преведена е на 15 езика и изададена в страни като Германия, Полша, Канада, Чехия, Португалия. „Задължително четиво за  всички собственици на кучета”, коментират от  LATF The Magazine. „Независимо дали току що сте се сдобили с първото си куче или сте дългогодишен собственик, книгата е чудесен наръчник със съвети и техники, които ще ви помогнат да разберете по-добре своя четириног приятел”, допълват от изданието. „Изданието представлява прекрасен синтез на необикновените прозрения на Сизър за кучешката психология за създаване на по-здрави и щастливи взаимоотношения между хората и техните кучета”, заявяват от examiner.com.

Авторът

Сизър Милън е роден през 1969 г. в Кулиакан, Мексико. Израства във фермата на дядо си и от малък проявява талант да укротява и успокоява животните. Днес той е най-търсеният треньор на кучета в света, оценяван заради изключителните си прозрения за кучешката психология. Той е автор на няколко бестселъра, сред които Cesar’s Way, Be the Leader of the Pack, A Member of the Family и How to Raise the Perfect Dog. През 2002 г. създава Център за рехабилитация на кучета, а пет години по-късно и благотворителна фондация за спасяване, рехабилитиране и настаняване на кучета. За повече информация посетете cesarsway.com.

 

Още за „Кратък наръчник за щастливо куче” ще откриете на egmontbulgaria.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here