Новината долетя от people.com

Brody-Kristen-Stewart-and-the-Movie-Actors-Dilemma-1200Кристин Стюърт (поредицата „Здрач“) открито говори за сексуалната си ориентация и разкри за първи път, че има приятелка.

26 годишната актриса говори за разделите и събиранията с филмовата продуцентка Алисиа Каргайл в интервю за списание Elle UK (броят ще излезе през Септември).

„Сега съм изключително влюбена в моята приятелка. Разделяхме се и се събирахме няколко пъти , но този път усещането е , като да мога да УСЕЩАМ отново…“

Стюърт и Каргайл са засичани няколко пъти заедно в миналото- последно, държайки ръце, на връщане от филмовия фестивал в Кан, 2016г.

Тя сподели също, че сега е много по-спокойна, да говори открито за това, че се вижда с момиче.

„Когато излизах с момче, криех всичко, което правех, защото всичко лично МОМЕНТАЛНО бе превръщано в нещо тривиално, а на мен това нещо не ми харесва. Превръщаха ни в тези герои, поставени в този комикс… това не ми харесваше. Това е МОЕ. Правите моята връзка нещо, което НЕ Е. Въобще не харесвах това. Но всичко се промени, когато започнах да излизам с момиче. Да го крия, означава, че не съм ОК и ме е срам от него. За това се наложи да се адаптирам към популярността. Животът ми стана много по-открит, а аз самата по-щастлива. „

Кристин излизаше с актьора Майкъл Ангарано до 2009г. След това продължи с Робърт Патисън от Здрач. Разделиха се през 2013г.

През Май в интервю за Variety, тя сподели:

„Аз преценявам да не се самоопределям сега. Това е всичко. Ако не сте съгласни… нямам време за вас.“

Вашият коментар