Kristal_cover.indd„Егмонт България“ представя „Кристал”. Третата книга в романтичната фентъзи поредица „Саванти”, е най-новото предложение в лятната кампания BRAVO ПРЕПОРЪЧВА. Романът търсете от 4 септември във вестникарските павилиони заедно със списание БРАВО на специална цена от 6,99 лв. (без списание).
Досега в кампанията на водещото тийн списание в България са включени автобиографията на най-харесвания член на групата One Direction „Хари” от Алис Монтогомъри, супер популярните антиутопии „Дивергенти” от Вероника Рот, „Чисти” от Джулиана Багът и „Пепел” от Илса Бик, както и първите две книги в поредицата „Саванти” – „Скай” и „Феникс”.
Следващата книга в кампанията „Целувка за Ана”, ще откриете от 18 септември във вестникарските павилиони отново със списание БРАВО.

Любовта се крие на най-неочакваните места…

Кристал Брук е родена в семейство на Саванти, но не притежава паранормални способности. Зарязва колежа, без никаква идея какво ще прави с живота си, за да живее в сянката на неотразимата си по-голяма сестра Даймънд. След пътуване до Денвър и случайна среща с чаровните братя Бенедикт Даймънд се оказва лудо влюбена и сгодена. Кристал от своя страна въобще не е впечатлена от тях… всъщност никой друг не може да я ядоса така, както умее Хав Бенедикт. Когато семействата им се събират във Венеция за сватбата на Даймънд, могъщ враг сграбчва възможността да нанесе удар. Кристал и Хав ще трябва да обединят силите си, за да спасят своите близки. И да отключат тайна, толкова дълбоко заровена, която ще ги свърже завинаги…

Научете коя е тя от третата книга в новата поредица „Саванти”, част от кампанията BRAVO ПРЕПОРЪЧВА.

* * *

Авторът

Истинското име на Джос Стърлинг е Джулия Голдинг. Родена през 1966 г. в Лондон, тя е доктор по английска литатература от университета в Оксфорд. Преди да се насочи към писателската кариера, Джулия работи като дипломат. Автор е на повече от 30 романи в най-различни жанрове – исторически, фентъзи, приключески.  Носител на престижни литературни награди, тя пише и под псевдонима Ив Едуардс. Книгите й са преведени на множество езици, продадени в над половин милион копия по цял свят. „Кристал” е третата книга в поредицата й „Саванти”, която очарова със свеж сюжет, симпатични герои и забързано действие.

Джулия живее и работи като писател на свободна практика в Оксфорд, Великобритания. Омъжена е и има три деца. Повече за нея ще откриете в личния й сайт jossstirling.co.uk

* * *

„Кристал” е третият роман в поредицата „Саванти” на Джос Стърлинг. Появява се на книжния пазар във Великобритания през 2012 г. и моментално печели верни фенове, подобно на предшествениците си „Скай” и „Феникс”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here