По-рано този месец режисьорът на „Мисията невъзможна: Престъпна нация“ Кристофър Макуори потвърди, че ще застане начело и на поредния проект от поредицата, а именно шестият филм, чието заснемане ще започне не по-рано от август 2016 година.

http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/2015/07/mission-impossible-5-image-13.jpgМакуори ще бъде режисьор и сценарист на филма, в който ще видим отново Том Круз в ролята на Итън Хънт. Кристофър Макуори е първият режисьор, който према да режисира втори филм от тази поредица. Брайън Де Палма е режисьор на първия филм „Мисията невъзможна“, а продълженията са режисирани последователно от Джон Ву, Джей Джей Ейбрaмс и Брад Бърд.

Премиерата на „Мисията невъзможна: Престъпна нация“ беше на 31 юли 2015 година, като донесе приходи от 682 милиона долара в световния бокс офис. В главните роли, освен Том Круз, видяхме още Джеръми Ренър („Отмъстителите: Ерата на Ултрон“), Алек Болдуин („От другата страна“), Саймън Пег („Стар Трек“) и Ребека Фъргюсън („Бялата кралица“).

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here