b6fee546-1cc9-4927-91fa-3c6926a65c76_rexfeatures_nolan

Когато един режисьор разполага с бюджет от над 100 милиона долара за заснемането на свой филм, той би се чувствал свободен да експериментира с начините за заснемане на кадри от проекта. В момента точно това прави Кристофър Нолан („Черният рицар: Възраждане“), за снимките на следващия си научнофантастичен филм „Interstellar“. Режисьорът е решил да оползотвори част от бюджета на филма, за да снима зрелищни IMAX кадри във въздуха.

Пол Франклин, отговорникът за визуалните ефекти във филмите на Нолан, публикува няколко снимки от снимачната площадка на „Interstellar“, които показват IMAX камера, прикрепена за носа на реактивен самолет. Не е ясно кои сцени от филма ще бъдат заснети по този неизползван до сега начин, но със сигурност те ще са невероятни. 

Сюжет: „Interstellar“ проследява приключенията на група от изследователи, които се възползват от новооткрита черна дупка в Космоса, впускат се в невероятно междузвездно пътешествие и завладяване на пространството и времето. Във филма участват Ан Хатауей, Матю Макконъхи, Джесика Частейн, Кейси Афлек, Тофър Грейс и Майкъл Кейн, като се очаква той да излезе по кината на 7 ноември 2014г.

temp4627

Вашият коментар