Като дете на 90-те години, не мога да не си спомня за дните прекарани в игра на Mortal Kombat 4, телевизионният сериал по играта, който чаках да излъчат всеки следобед по телевизията, че и двата игрални филма излязли, разбира се излъчени доста по-късно по родните канали.

291904.1

През 2011 г., New Line Cinema обявиха планове да възкресят Mortal Kombat поредицата с нов филм, а през 2015 г. стана ясно, че Джеймс Уан поема продуцентската длъжност. Днес става ясно, че работата по новият филм продължава.

Кристоф Ламбер („Тарзан от рода Грейстоук“, „Шотландски боец“, „Чужденецът“), който се превъплати в добрият Лорд Рейдън, но само за първата „Смъртоносна битка“ (1995), коментира своето участие в него и заяви, че „филмът е един от най-добрите правени по компютърна игра.“

Ламбер не участва в „Смъртоносна битка 2: Унищожението(1997), защото според него „сценарият на филма не е кой знае какво“, но явно актьорът има интерес да участва в предстоящата трета част от поредицата, като дори разкрива и някои интересни подробности около продукцията:

„Екипът имат страхотни идеи за третия филм. Той ще бъде много по-различен от предните части. Ще пътуваме във времето, но по много уникален начин. Например, представете си двама героя, които се бият в центъра на Лондон, а в следващия момент, се озовават върху предния капак на такси в Ню Йорк.“

Ако наистина върнат Ламбер за „Смъртоносна битка 3“, мисля че наистина ще се надъхам да гледам филма, дори и да не е в ролята на Рейдън, защото актьорът е един от любимите ми, точно заради добрите си роли през годините, макар и не толкова много на брой. Вие бихте ли искали това да се случи?

Вашият коментар