Смелата, млада Лара Крофт (носителката на Оскар за изпълнението си в „Момичето от Дания“ , Алисия Викандер) се изправа срещу две различни и неочаквани предизвикателства, който ще тестват нейната физическа и психологическа издръжливост. Вижте всяка от тях в отделните откъси, които Warner Bros. UK публикуваха онлайн.

Гледаме „Tomb Raider: Първа мисия“ в кино салоните в цялата страна от 16.03.2018г. Разпространява за България- Форум Филм.

Седем години след изчезването на баща си, 21 годишната Лара отказва да поеме глобалната му бизнес империя. За сметка на това тя работи като куриер на колело в Лондон и учи в колеж. Тя се оказва вдъхновена да разгадае изчезването на баща си, като се отправя към последното му известно местонахождение: гробница някъде по бреговете на Япония. Внезапно и се налага да се уповава само на острия си ум, сляпа вяра и несломим дух за да се научи да притиска себе си отвъд границите на възможното, когато пътешествието и я отвежда в неизвестното. Ако се справи с това приключение, тя сама ще намери себе си и ще извоюва титлата Томб Рейдър.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here