„Love, Simon“ е първият голям ЛГБТИ филм за 2018г.

Голямото очакване е към своя край. Първият изключителен ЛГБТИ филм за 2018г. е вече в кината в САЩ. Романтичната комедия за съзряването на млад мъж „Love, Simon“ е нещо, което Холивуд бе прескачал упорито. Премиерата на филма по родните екрани е с неясна дъба, но вече онлайн се разпространи едно неочаквано силно, зареждащо и емоционално клипче от филма, което показва героят на Джош Дюемел („Трансформърс: Последният рицар„) и неговият гей син. Той предлага двамата да направят нещо свързано с Grindr.love simon джош дюемел лгбти

„Love, Simon“ е адаптация на анграждавания роман от 2016г. на Беки Албертали „Simon vs. the Homo Sapiens Agenda“.

Историята следва група абитуриенти от гимназията, в търсене на вътрешното си аз. След като скрито гей-хлапе разкрива своята сексуалност пред света чрез училищния блог за клюки, Саймън анонимно се опитва да се докосне до него и да стартира виртуална любов. Но когато съучениците му разбират за неговата сексуалност… светът на Саймън започва да се срутва пред очите му.

Не отдавна изключително горещата светска личност в ЛГБТИ средите Гъс Кенуорти (половинката на актьора Матю Уиклас от „Мумията“ 2017г.) се изказа доста ласкаво за филма. Вижте постът му веднага след откъсът, който всички очаквате!

Вашият коментар