ice_age_5_banerЛятото е вледенено. Епохата започна. Кино салоните са подчинени на Скрат, Сид и компания. А ние е време да поставим финалния акорд в нашето произведение и да наградим 10 от вас, които са имали щипка повече късмет от останалите.

Играта бе позиционирана на адрес: www.cineboom.eu/iceage5

Там трябваше да сглобите екзистенциалния въпрос, преследващ Скрат в „Ледена епоха: Големият сблъсък“ (а и не само!). Всички, които регистрираха:

КЪДЕ МИ Е ЖЪЛЪДА?

….участват! След жребий вчера (23.07.2016г.) късметът сполетя следните 10, които получават оригиналните награди от филма, любезно предоставени от официалния разпространител за страната на „Ледена епоха: Големият сблъсък“ Александра филмс.

  • Чадър- Елеонора Димитрова
  • Бутилки- Велин Николов и Ася Никодинова
  • Печати- Димитър Апостолов и Ангел Илиев
  • Одеяло- Константина Костадинова
  • Детски тениски- Аня Стоименова  и Даринка Кафалиева.
  • Игра с топче- Фросина Иванова и Милена Кръстева

Честито! Всички ще получат съобщения на електронните пощи, оставени при регистрацията, за да уточним най-удобния начин за получаване на наградите им. Всички награди ще бъдат изпратени безплатно до получателите, за сметка на www.cineboom.eu

„Ледена епоха: Големият взрив“ е вече в кино салоните в цялата страна на 3D, IMAX3D и 4DX. Разпространява Александра Филмс.

Скрат дава начало на космически събития, които трансформират света и заплашват да го унищожат. За да се спасят, Сид, Мани, Диего и останалите от групата трябва да напуснат дома си и да се отправят на изпълнено със забавни приключения пътешествие към екзотични нови страни, където се запознават с нови колоритни герои.

Вашият коментар