Ice Age 5 BGТози петък (15.07.2016г.)  е официалната премиера за страната на петата част в една от най-обичаните анимационни поредици за всички времена. „Ледена епоха: Големият сблъсък“ идва в родните кина, благодарение на Александра филмс.

Както повелява на традицията, големите филми, идват с големите награди. Разпространителите от Александра осигуриха 10 оригинални „Ледена епоха: Големият сблъсък“ награди, специално за феновете на cinebum. В тематичната ни игра, ви очакват:

От 07.07 до 21.07 (включително) ви очакват нашите гифчета, в които сме вплели екзистенциалният въпрос за „Големият блъсък“. Вие трябва да го откриете и регистрирате. (въпроса, а НЕ отговора му). Всички награди ще бъдат изтеглени и обявени още на следващия ден- 22.07.2016г. Инициативата е позиционирана на адрес:

www.cineboom.eu/iceage5

Всички награди ще бъдат доставени до победителите, на посочен от тях адрес, за сметка на www.cineboom.eu.

„Ледена епоха: Големият сблъсък“ идва в кината на 2D/3D/4DX/D-box/Luxe на 15.07.2016г. Разпространява Александра Филмс. Не пропускайте краят на поледицата!!!

Скрат дава начало на космически събития, които трансформират света и заплашват да го унищожат. За да се спасят, Сид, Мани, Диего и останалите от групата трябва да напуснат дома си и да се отправят на изпълнено със забавни приключения пътешествие към екзотични нови страни, където се запознават с нови колоритни герои.

Вашият коментар