Преди фен прожекцията на „Терминатор 2: Денят на страшния съд“ 3D в Холивуд на 19.09.2017г., режисьорът на бъдещото продължение Тим Милър („Дедпул“) и продуцента/създател на поредицата Джеймс Камерън, разкриха че звездата от „Терминатор 2“ Линда Хамилтън ще се завърне за бъдещият филм, за да повтори коронната си роля на Сара Конър. Милър и Камерън работят върху нова трилогия в стаята за сценаристи, заедно с Дейвид Гойер (Dark Angel) и Джош Фридман (създателя на поредицата „The Sarah Conor Chronicles“).

Тя бе изключително значима за жените и екшън звездите по онова време. Ще бъде изключително ВАЖНО да вземем този войн, в който се е превърнала и да го върнем в играта. Пълно е с 50-60 годишни мъже, биейки се с лошите, но няма НИТО един подобен пример с жена. – Джеймс Камерън

Арнолд Шварценегер ще се завърне за новия филм. Той участваше заедно с Линда Хамилтън в Терминатор  от 1984г. и Терминатор 2 от 1991г. Новият филм, ще бъде ДИРЕКТНО ПРОДЪЛЖЕНИЕ на „Терминатор 2: Денят на страшния съд“!

Започваме търсене на 18 годишна жена, която да изиграе централна роля в новата история. Все още изследваме времето и ще пребродим герои от бъдещето и настоящето. Ще има основно нови герои но ще върнем Арнолд и Линда за да сътворим арката на историята. – Джеймс Камерън!

Вашият коментар