Александър Владимирович Пол е роден на 16.12.1988 г. в Челябинск, Русия. Лудият младеж се е снимал в повече от 15 филма от 2013г. насам, като сред тях са Hardcore, където участва редом до номиниранията за Оскар Тим Рот, Rag Union, Парен с нашего Кладббишча, Kiss them All, Ледоразбивач, телевизионната поредица Налиот и др. Участието му в Rag Union през 2015г. му носи наградите за най-добър актьор от Sochi Open Russian Film Festival и Sakhalin International Film Festival.

През 2017г. Александър е поредната звезда, която казва ДА и се включва в тоталния хит „Pro Любов. Само за възрастни“ , който през Октомври на същата година опостушава Руския боксофис. Заглавието идва по родните екрани от 19.01.2018г. благодарение на ПЛАН Б (защото винаги има начин ! 🙂 В безкомпромисната комедия, Александър се превъплащава в ролята на сваляч и грейва още в първата история. В която, той просто решава, че ЩЕ ИМА една девойка. Отива и си я пожелава, а от там следва и най-безумния, безкомпромисен, нецензуриран, на моменти вулгарен ни и немислимо забавен и комичен разговор, който можете да си представите.

www.cineboom.eu гледа „Pro Любов. Само за възрастни“ още по време на предпремиерните му прожекции на Киномания 2017г. Ето и нашето мнение!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here