Cover-roseЛусинда Райли се завръща с нов бестселър за страстта, любовта и игрите на съдбата в „Среднощна роза”

Лусинда Райли бързо се превърна в любима авторка на българския книжен пазар. След успеха на „Лавандуловата градина”, „Орхидеената къща” и „Момичето на скалата” в „Среднощна роза” Райли потопява читателите в екзотиката на бляскавите дворци на великите махараджи на Индия, отнася към величествените имения на Англия, следвайки необичайния живот на едно момиче, Анахита Чаван – от 1911 до наши дни…

В разцвета на британския Радж единадесетгодишната Анахита от бедно семейство се сприятелява с твърдоглавата принцеса Индира, привилегированата дъщеря на богат индийски благородник. Ставайки официалния спътник на принцесата, Анахита придружава приятелката си в Англия точно преди избухването на Първата световна война. Там тя се среща с младия Доналд Астбъри – наследник на прекрасните имоти Астбъри, и с интригите на майка му.

Осемдесет години по-късно, Ребека Брадли, млада американски филмова звезда, има света в краката си. Но когато бурната й връзка с еднакво известното й гадже взема неочакван обрат, тя е облекчение приема най-новата си роля – на дебютантка от 1920 г. из студените земи в Англия. Малко след снимките, Ари Малик, правнук на Анахита, пристига неочаквано на снимачната площадка, в търсене на отговори. Това, което той и Ребека ще открият, ще разплете тъмните тайни, които преследват династията Астбъри.

Лусинда Райли е номер едно по продажби в Норвегия и Италия, само за една седмица в Германия са продадени над 120 000 копия от новата й книга „Седемте сестри” (очаква се на излезе при нас в края на м. май), а правата й са продадени в над 20 държави в цял свят. Издателство „Труд” има ексклузивните права върху седемте книги от поредица „Седемте сестри”.

 

Вашият коментар