Гостите на гала премиерата на епичния екшън за Бога на гръмотевиците в Mtel IMAX се изправиха пред истинско предизвикателство – чукът на Мьолнир. Любен Дилов-син и Наско от БТР също премериха сили с легендарното оръжие на Тор. В битката за оригинални награди от филма се включиха и други гости на събитието, като безапелационен победител се оказа Марин Моновски, напомнящ дори на външен вид на смел воин от кралството Асгард, домът на Тор. Сред гостите бяха също Мира Добрева и Марта Вачкова с дъщерите си, Ники Илиев и Саня Борисова и много фенове на митичната история за сина на Один.

Специално предоставена от Националния политехнически музей в София фарадеева клетка провокира гостите на галата да опитат със собственото си тяло магията на електричеството. Благодарение на науката, която в света на Тор е едно и също с магията, за тях гръмотевиците бяха абсолютно безопасни и оставиха следи единствено под формата на приятни емоции и усмивки.

ТОР: Богът на гръмотевиците е епична приключенска история, вдъхновена от митологията на древните викинги и заснета от майстора на шекспировите адаптации Кенет Брана. Зрелищна история във въздействащия 3D формат е за пътя на страховития и непокорен герой Тор, прогонен на Земята от мъдрия си баща, владетел на царството Асгард. С участието на звезди като Антъни Хопкинс (Один) и Натали Портмън (Джейн Фостър) филмът обещава качествено кино преживяване и вълнуващо пътуване през вселената на Марвел.

ТОР: Богът на гръмотевиците излиза в 3D киносалоните и Mtel IMAX в България на 29 април 2011 г., седмица преди премиерата в САЩ.

 

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ СЪБИТИЕТО

 

Вашият коментар