Премиерните книги на „Милениум“ са хит на „Алея на книгата“ във Варна!

Излезе „Прелъстителят“ – книга номер 3 от златната лятна колекция на издателство „Милениум“ – „Под знака на любовта“.

Това е роман за пламенната страст между младата наследница на голямо богатство Жана Прекур и красивия офицер от флота Жорж Ламбер. Съдбата не е благосклонна към трепетите на сърцата им – вместо за избраника си девойката трябва да се омъжи за коварен измамник, поставил на карта честта ѝ. Ала с един хитроумен трик ролите се разменят – измамникът е измамен, прелъстителят се оказва прелъстен. Ще има ли втори шанс от съдбата? Преодолявайки рисковете и опасностите, надмогвайки като митичен герой самата смърт, верният Жорж руши всички прегради по пътя към дамата на сърцето си. А тя се скрива от света, обвивайки се в мистерия, за да чака търпеливо момента на възмездието.

„Прелъстителят“ е история, изпълнена с драматизъм и горещи емоции, която се чете на един дъх. Сюжетът следва най-добрите образци в жанра, а неочакваните обрати са в стила на любимите на много поколения еротични класики.

Емил Ришбург е плодовит френски писател на романтични романи с акцент върху драмите в живота и проблемите на истинската любов. Той е сред онези майстори в жанра, чиито истории оставят неизличим отпечатък в съзнанието на читателите.

Цената на увлекателните романтични томове от серията „Под знака на любовта“ е само 10 лв. Първите заглавия от поредицата – „Другото лице на любовта“ и „Изваяни в страст“ са сред най-търсените на „Алея на книгата“ във Варна, която продължава до 6 август. Книгите на издателство „Милениум“ може да откриете в шатра 10 на главната улица между хотел „Черно море“ и Фестивалния комплекс всеки ден от 10 до 22 часа. Те се предлагат с отстъпки от коричната стойност от 20 до 70%. Премиерните заглавия на издателството са сред хитовете на голямото книжно изложение под звездите. На щанда ще откриете безброй предложения от всички жанрове – томове за здраве, здравословно хранене и отслабване, наръчници за билкови лечения, документални и исторически изследвания, криминалета, трилъри, детски класики, философски и езотерични книги, поезия, съвременна проза и много други.

Вашият коментар