Cover_LoveTimeWarming_BG-1_highlightИздателство Екслибрис представя „Любов по време на глобално затопляне“ от Франческа Лия Блок – изумителен роман, вдъхновен от Омировата Одисея, развиващ се в Лос Анджелис след апокалиптично земетресение.

Пен губи всичко в Земетръса, който унищожава Лос Анджелес. Тя потегля на пътуване сред руините, за да търси семейството си, като единственият й пътеводител е старо копие на Омировата Одисея. Скоро тя започва да разбира собствените си способности и умения, изправяйки се пред лъжливи обещания за сигурност, клонирани великани, които се хранят с хора и един луд, който желае смъртта й. В пътуването си Пен се научава да разказва истории, които описват странните й видения, докато заедно с неколцината оцелели се придвижва сред дебнещите опасности. Франческа Лия Блок създава свят, който е красив в разрухата си и е колкото страшен, толкова и прекрасен. В центъра на историята е Пен, силна героиня, която държи в ръцете си надеждата и любовта и отказва да бъде победена.

Франческа Лия Блок, носител на престижната награда за цялостни постижения „Маргарет А. Едуардс“, е автор на много романи, преведени на различни езици. Можете да посетите сайта й:

www.francescaliablock.com.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here