Metro Goldwyn Mayer Pictures съобщиха, че номинираната за Златен Глобус и носителка на Грами Мадона, ще режисира „Taking Flight“ базиран на мемоарите на Микаела и Илейн Депринс.

Камила Бакет (New Girl) ще адаптира сценария на Taking Flight. Историята проследява живота на Микаела Депринс от времето на разкъсваната от войни Сиера Леона до превръщането и в световноизвестна балерина. Депринс участва в документалния филм от 2012г. „First Position“, а по-късно дебютира и като професионален танцьор, едва 17 годишна, в Joburg Ballet в Южна Африка. Тя участва през 2016г. в културния феномен на Бейонсе „Lemonade“. Към настоящия момент Микаела е солист на холандския национален балет.

Мадона прави своя режисьорски дебют през 2008г. с комедията „Filth and Wisdom“. Предстои и да напише сценария и режисира „The Impossible Lives of Greta Wells“ включващ отношенията на Грета и нейния гей брат. Мадона продуцира и написа също и документалния филм „I am Because We Are“ проследяващ СПИН епидемия след сираци.

Пътешествието на Микаело отекна в дълбоко в мен. И като артист и като активист, който разбира бедствията. Имаме уникалната възможност да насочим прожекторите към Сиера Леоне и да направим Микаела гласът на всички сираци, израсли покрай нея. За мен ще бъде чест да пренеса живота и на големия екран.- споделя Мадона

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here