prometheus2

Първият път когато гледах „Прометей“ преди четири години, филмът наистина ми хареса.  Както и втория път! Изглеждаше доста добре и ми хареса, че бе поверен на Ридли Скот, който все пак е създателя на тази фантастична хорър вселена. Така че, естествено имам очаквания и към новият „Alien: Covenant“, също режисиран от него, който ще продължи предисторията на оригиналният „Пришълецът“ от 79-та година, започната от „Прометей“. Последното изказванe около предстоящият филм, идва от актьорът Майкъл Фасбендър, който пред Collider, изрази вълнението си по адрес на филмът:

„Този филм ще бъде… Много съм нетърпелив да го видя, както и другите ми колеги, с които работихме. Всички се вълнуваме. Във филма страшните моменти са доста повече, отколкото в „Прометей“, докато усещането за мащаб от първият филм е запазено. Освен това има и повече елементи на трилър и чувството, че нещо лошо приближава, както в оригиналният „Пришълецът“, така че може да го наречем смесица между двата филма.“

Звучи доста интересно и ако наистина има повече напрегнати и страшни моменти, няма да е зле. Ще видим дали е така, когато „Alien: Covenant“ излезе по кината на 4 август 2017г.

Вашият коментар